18 av 19...

 
 
Pust! Mitt uppe i en period med 18 jobbdagar av 19 möjliga. Det faktum att mannen i huset numera huserar på mitt jobb dagarna i ända gör det lite roligare, nu hinner vi faktiskt ses ganska ofta =) 
Värre är det med er och era fina bloggar, jag har verkligen varit dålig på att besöka er... 


För övrigt går jag mest runt och mår bra, och njuter av det! Att ha varit riktigt dålig gör verkligen att jag minst ett dussintal gånger om dagen verkligen till fullo njuter av att vara frisk! 
Och som om inte det vore bra nog går vi runt och myser och längtar tills vi får avsluta maratonperioden av jobb med en lyxig spaweekend i härligaste Tällberg! Mys!


Må gott alla fina!Vardagslyx 
 
 
Vackert för ögonen, härligt för händerna.
 
 
Vardagslyx är vackra tvålar och härlig handcreme efter varje handtvätt. Så här i vintertider behövs det verkligen för att undvika nariga händer.
 
 
 

Önskelistan

 
Om Gud vill och om jag själv får bestämma innehåller några av mina paket i år i alla fall ett par av dessa skönheter!
 
 1. Lampa från Lagerhaus
 2. Kudde från Lagerhaus
 3. Tvål från Lagerhaus
 4. Korgar från Granit
 5. Vas från Granit
 6. Ljus från Granit
 7. Ljus från Lagerhaus
 8. Sängkläder från Ikea
 9. Ljusstakar från Lagerhaus
10. Lådor från Granit
 
 

Smygstart


 

Lite "Lindajulpynt" har letat sig in i vårt fönster =)

Julpyntet...Tänk, det är snart november. Snart november = snart december och advent. Advent innebär julpynt och det årliga storbråket hemma hos Bompenfamiljen. Medan Herr Bomp föredrar julpynt a la 90-talet hemma hos farmor, dvs 7511 tomtar, röda gardiner, girlanger och dansande pigviner som spelar jullåtar, föredrar jag lite diskretare pynt som här ovan. Krispigt vitt, smutsgrått och naturens egna bidrag till årstiden. Jag kan till och med gilla lite röda inslag just till julen, snygga kulor i en skål, en liten tomte, röda kuddar i soffan men miljoners miljoner tomtar gör mig lite illamående...

Vi får se vem som vinner kriget i år.

Instagram vecka 42


Hektar
Välkommen hem till oss, hoppas du ska trivas i ditt nya hörn!

Veckan på Instagram
 
Fantastiska Instagram! 
För er som inte har Instagram i mobilen vet väl att det finns en webversion här

Ute i naturenDjupt inombords vet både jag och dom flesta omkring mig att jag är en "indoorgirl". Jag gillar inte att huttrandes vandra runt i leriga skogar, livrädd kikandes över axeln efter björnar. Men ibland accepterar inte familjen min vilja att hellre sitta uppkrypen under en filt i soffan kyliga höstdagar som denna, utan drar mig ut i skogen för att grilla korv. Lite glad kan man ju så här i efterhand vara för det, vi har en väldigt vacker natur som nästan är som allra finast precis nu när löven slår om till gult och rött.


Nu är vi ialla fall tillbaka i värmen och en härlig kycklinglasagne står på kvällens meny. Underhållningen består av Johan Falks två senaste tillskott. 


Hoppas ni alla har en härlig lördag!


En bit tyg...

I augusti klickade jag hem en bit tyg som sen dess varit restad. Men idag var det dags att hämta ut paketet och det levde verkligen upp till mina förväntningar! Jag är glad att jag inte tog mindre än dom tre meter jag gjorde, det riktigt kliar i fingrarna av pysselsug!


Ett par riktigt tuffa jobbveckor börjar nu gå mot sitt slut. Kvartalsbokslut och två hockeymatcher i veckan är inte att leka med, känns som att jag mest är hem och vänder... Men i helgen är det helledigt, det firar vi med filmmaraton på fredag och en liten shoppingtur på lördag. Härligt!

Tagna på sängen


Lördagmorgon, det ringde på dörren. Danne stod i köket och såg sin mamma utanför, gick och öppnade i bara kalsongerna. Men bakom henne vällde det in folk, utanför stod hela släkten med mat, tårta, bubbel och presenter. Galet vad chockade vi blev! Eftersom vi smet undan och gifte oss hade vi aldrig förväntat oss varken uppvaktning eller presenter. 


Och vilken present! En tredagars vistelse i en svit på Spa & Resort Dalecarlia i Tällberg, med helpension och spabehandlingar. Helt fantastiskt! 
Med den ganska tuffa höst vi har haft i år hade vi faktsikt planerat att sticka iväg nån helg och bara njuta av att må bra. Men vi hade tänkt ta bilen till Stockholm och kanske lyxa till det med ett restaurangbesök, ekonomin är inte den bästa när en av oss inte jobbar. Så det här var verkligen helt perfekt!

 All kärlek till er vår fina familj! 
♥♥♥Gofika

Jag blev riktigt sugen på att baka igår kväll och rörde ihop lite chokladmuffins till jobbet. Små ihoppysslade flaggor och fina formar gör dessa bakverk lite roligare, även om det är nog så goda bara som dom är. Uppskattat så här mitt i bokslutstider!

RSS 2.0