Båtlack, ett hyllplan, vit väggfärg och svart skoltavelfärgEfter mycket mätande, suddande, målande och en massa pill börjar jag bli färdig. Nio stycken femton centimeters höga bokstäver på en två meter lång bräda som nu bara ska lackas innan den ska upp på altanväggen. Hur vi ska lyckas skruva fast den så högt upp blir en annan historia...

BröllopspresentIdag tog vi en bilfärd tur och retur till pappas jobb för att köpa en träbit, en 30 x 200 cm lång träbit som snart ska få bli till en husnummerskylt. Den står nu grundad på altanen och bara väntar på att bli ompysslad =)

 

Hos pappa fick vi också en fantastisk bröllopspresent, en otroligt vacker och stor gammal glasflaska som nu trivs ute på altanen. I vinter får den nog fyllas med batteridrivna små ljusdioder och sprida ett fint sken inomhus.

Jag har ingen aning om hur gammal den är, var den kommer ifrån eller vad den använts till men den liknar en gigantisk apoteksflaska. Vacker är den i alla fall!


NygammaltFör att alla kalasgäster skulle få nånstans att slå ner ändan igår plockade vi fram våra Vågö-stolar.
Vi har pratat lite fram och tillbaka om att köpa en soffgrupp till altanen, men kanske ska Vågö få stå kvar här? Fördelen med helplast är ju att man inte behöver bry sig om regnet. En soffgrupp måste passas på så inte dynorna blir blöta som dom i det här landet borde bli stup i kvarten. Å andra sidan är ju kanke Vågö inte riiiiktigt lika sköna som en dynad soffa.
Tål att tänkas på..
 

Barnkalas
Efter en härlig dag fylld med glada barn och paket i massor har lugnet nu har lagt sig över Åkerbärsvägen. Skönaste ungen har blivit hela fyra år och överrösts med bilar, brandmannautstyrsel, godisnappstårta, snygga pjucks och massor av annat skoj. 


Vi längtar nu efter spagetti och köttfärssåsen som puttrar på spisen efter alla sötsaker vi mumsat i oss under dagen. 


 

Paketpyssel

Det var fantastiskt roligt att pyssla med paket redan innan washi-tejpen, men med den slår en aning högre. Möjligheterna är ju oändliga, med lite fantasi kan man göra precis vad som helst.Jag är ganska ny på ämnet, köpte på mig några färggranna rullar häromdagen lagom till Appes 4-årspaket skulle slås in. Jag gick loss ordentligt och gjorde en gigantisk tårta och en liten vimpellängd. 

 
Definitivt inte sista gången dessa används! Ska leta reda på nån webshop med bra utbud, har ni några tips?

Första semesterdagarna, Åland t o rFör att fira svärfars 60-årsdag åkte nio glada medlemmar av klanen Westerlund en sväng till Åland.

Riktigt lyxiga hytter med enorma fönster där man kunde sitta och gapa över den vackra utsikten. Annars brukar ju hytterna inte vara det man direkt längtar till på en kryssning, men här var det verkligen tummen upp! Inredningen i sig var väl kanske inte nyligen uppdaterad, speglar ovanför sänggavlen, speglar i taket, speglar bredvid sängen och spegel mitt emot sängen gjorde rummet aningen... porrigt... =)


 


Riktigt mysigt har vi i alla fall haft och gått igenom alla klassiska delar av en kryssning; ätit buffé, spelat bort pengar, lyssnat på live-dansband, handlat på taxfree och därmed bubbat många och tunga kassar till bilen...
 

En fin början på semestern! 

Semester!Ja nu är den äntligen här!
Jag ska iofs jobba 3 av mina 19 lediga dagar, men vad gör väl det? 16 dagar av resor, sovmorgnar, sena middagar på altanen, kortspel och läsning ligger nu framför mig. Vi har några kortare resor planerade men tar dom flesta dagarna som dom kommer.

16 dagar av ledighet. Härligt!

Mina fönster-issuesKommer ni ihåg mitt fönsterproblem jag skrev om för ett par veckor sedan? Jag kan verkligen bli besatt av något så banalt och mina fönsterissues blev verkligen föremål för min besatthet den här gången.

Lösningen blev en 4 meter lång gardinstång iklädd 12 längder av Ikeas Lill. Fönstren syns knappt, men ljusinsläppet är lika fint som innan. Linda nöjd.


Vilken färg!

 

Vilken explosion!
En galen inspirationsvåg flög genom mig idag och jag sydde några kuddar och rotade fram lite färggranna tyger och prylar ur förråden. Vi får väl se hur länge dom får stanna =)

Famljesemester


I lördags styrde hela familjen Engström/Westerlund/Nansing/Westberg-Löfgren/Myrzell sina bilar till Dalarna och Leksand Strand. En heldag på Sommarlandet stod på agendan och som vi lekte! Jag har aldrig haft sån träningsvärk, mycket tack vare den enorma studsmattan här precis ovanför. Trampbåtar och bilar gjorde även sitt för lårmusklerna. Men roligt hade vi!

Otroligt vackert vid Siljan som var svårt att fånga på bild.
Här gjorde jag ett redigt sitthopp i en slänt och lyckades sträcka nån muskel i halsen jag inte ens visste att jag hade. Måndagen på jobbet spenderades därför så blickstilla det bara gick...

Blommor och tårtaJag har verkligen världens finaste abetskompisar, titta bara vad dom överraskade mig med idag! 
♥♥♥

 
 
 
 
 

I hallen


Jo, jag borde ödlsa min energi på att måla förrådet, men jag hade faktiskt nästan glömt hur ont i händerna man får av att rolla. Så lite pyssel till hallen blev det istället, ner med den gamla tavelväggen och upp med en ny.

Smekmånaden är över

Nu får det vara nog med mysande och ring-beundrande va? Nu sätter vi igång med nästa projekt. Bjuder här på en vacker före-bild.
Förrådet som ligger i anslutning till garaget ska förvandlas från detta gråa, gipsskivsklädda, smutsiga rum till en skinande cykelverkstad till Herr Bomp. Ni ser, färgen står på golvet och penseln är i handen, nu kör jag igång!
 
 
 
 

30 juni 2012

I smyg och alldeles själva har vi planerat vår dag. Och den blev precis så som vi önskat oss den. Vi vigdes i stadshuset, ringarna byttes på bron i Bourlongerskogen där vi träffades första gången för 12 år sen, mass-mms och facebookstatus berättade för alla vad vi gjort, och kvällen spenderades på tu man hand på vackra Sätra Brunn Spa. 

En helt perfekt dag, perfekta ringar och en perfekt make. Jag kunde verkligen inte fått det bättre och jag hoppas att jag aldrig glömmer bort hur lyckligt lottad jag är!

RSS 2.0