Julpyntat i storstaden

 
 
Dom första dagarna den här veckan spenderades på konferens i huvudstaden. Fantastiska föreläsare har lyssnats på och helt otroligt god mat har intagits. Tyvärr hann jag inte se mer av Drottninggatans shoppingstråk mer än genom taxifönstret på väg tillbaka till tågstationen, men en liten vända fram och tillbaka dit är snart inplanerad =)


 
 
Vår vackra huvudstad var fullt utsmyckad och otroligt vacker!
 
 

Fåglar över hela väggen

 
 
Tyg beställdes i juni, levererades i september, spändes upp på ram i november. Snabbt jobbat av alla inblandade! =)
 

Att återanvända

Förra årets glöggflaska har fått sig en makeover och får nu agera ljusstake.
Vacker, enkel och alldeles gratis.

Kuddar

 
 
Dom är ju så många, vart gör man av dom?!

Favoriter från husets alla rum 
 
 


  


 


 
 
 

Adventsljusstake

 
 
Det börjar dra ihop sig för adventsljusstakepyssel. Jag brukar pyssla ihop både en hem och en till jobbet, men jag känner mig inte så sugen än... Och har inga idéer... Roar mig därför denna kväll med att googla lite inspiration och dök på den här snyggingen från Tine K Home. Klickas genast hem från Perlan Living!

Från helgenTvå nätter och tre dagar spenderades vid vackra Siljan i Dalarna. Vi har njutit av massage, 3-rätters middagar, bad, kaffe framför brasan och en egen minisvit i två våningar. Men bäst av allt var ändå frukosten. Jag som inte ens är en frukostmänniska och kan såsa runt hemma ett par, tre timmar innan jag blir hungrig kan hoppa ur sängen ( nåja... ) som ett litet barn när hotellfrukosten väntar. Och den här var verkligen ingen besvikelse, pannkakor, bacon, croissanter, färskostar och frukt stod uppdukat bland mängder av andra alternativ. 
 
Det allra mesta var alldeles fantastiskt, ändå grusas idyllen av en liten petitess som jag inte kan sluta störa mig på. Varför lägger man in TVÅ badlakan i en svit för 2 personer? Finns det tjejer som inte använder två handdukar när dom duschat? En till håret och en till kroppen, eller är det bara jag som är bitchig och konstig?

Dom första paketen Årets första julklappar har inhandlats och paketerats!
Tjohoj, nu är det bara 49 dagar kvar till julafton!

RSS 2.0