Vitt!!

Nu är det grundmålat vitt i sovrummet, en sväng till så är det klart!
I hallen ser det desto värre ut. Vi trodde oss kunna behålla tapeterna och bara måla rakt på. Så vi spacklade och slipade skarvarna och satte igång med målningen. Efter första lagret släppte tapeten... Allt grundarbete förgäves, det var bara att börja slita ner alltsammans....
Nu ska jag snart åka och hämta en försupen sambo. Imorgon blir huset vårt på riktigt!

Finaste skitungen som finns, och en ganska så snygg Bomp :)


Winnerbäck!


Tusen tack till bästa Christer som skaffade fram dom snygga gröna armbanden! :)

Dagens arbete - tapetrivning

Idag har vi rivit tapeter till förbannelse. 7 stora svarta säckar fulla med tapetrester står nu på altanen och väntar på att få sina sista vila på återvinningen. Danne har slitit ner alla golv- och dörrlister och skruvat av handtagen. Det går sakta men säkert framåt! Vi HOPPAS att få börja lägga golv i slutet av veckan. På lördag rivs väggen mellan köket och sovrummet nere, då börjar den verkliga utmaningen....

Det syns ganska tydligt var möberna stått =)

Måla måla måla altan

Idag kände jag att det var det dags att ta tag i den nya altanen. Vi har nu fått en nyckel och får känna och klämma på huset så mycket vi vill! Men det blir inte vårt förrän 30 juli, så vi vågar oss inte på att börja riva väggar ännu :)
Men till altanen. Den är ganska stor och fin, lite grådassig bara. Så idag stack jag dit efter jobbet och börjde pensla på. Man ser egentligen inte hur grått det är förrän vit färg kommer upp bredvid.
Här är det målat på nedre halvan, övre omålad.
Hälften målat...

Grattis på 10-årsdagen älskling!

Jag har världens underbaraste sambo och skattar mig lycklig varje dag jag får vakna upp bredvid hans otroligt fina uppenbarelse, hans enorma humor, hans generositet och fantastiska tillgivenhet.
Jag älskar dig!
Skål för För Alltid!

Underbara lördag

Kycklinglasagne och vin på altanen i 24-gradig värme, hur underbart som helst!

Pooltankar

Jag tror banne mig vi ska slå till på en liten pool när vi flyttar. Det vore ju obeskrivligt skönt att kunna slänga sig i vattnet eller flyta runt på en luftmadrass... En sån här ganska liten en kostar ju inte mer än 500 spänn + lite tillbehör.
Bild lånad från Rusta.se

Underbara muggar!


Nya golven och trasig tv...

Vi har bestämt oss för att lägga in valnötsgolv i hela huset. Tror det blir riktigt snyggt till alla vita möbler. Nu har vi precis tvärtom, ganska ljusa golv och mycket svarta möbler så det blir till att handla mycket nytt. Letar med ljus och lykta efter en VIT ryamatta. Det finns en massa ljusbeiga men jag har verkligen svårt att hitta en riktigt vit...
I går morse dog tv'n... Känns riktigt bra att slänga ut 10 000 spänn på en tv nu när det finns så mycket annat att lägga pengarna på. SUCK!
Så här fint har vi det nu, med sovrums-tv'n på tillfälligt besök i vardagsrummet =)

RSS 2.0