Till er alla, från oss alla...
 

Det närmar sig...


 
 
Två dagar kvar till julafton! Alla paket är inslagna, rimmade på och ligger under granen. Men både kolan, pepparkakorna och lussebullarna jag bakade för ett par veckor sen är tvärslut så det är tur vi inte firar julen hemma =)
 
Önskar er alla fina läsare en riktigt fridull och härlig jul!
 

Paketinslagning


 

 
 
Ja nu går saxen och tejprullen varm här hemma. Totalt har 23 paket slagit in än så länge på 23 olika sätt. Den här klappen med randig "granskog" är till mamma =)


Premiär: Äkta julgran
För första gången har en äkta, livs levande ( nåja.. ) gran hittat hem till oss. Vi har tidigare levt med plastgranar, både traditionellt gröna och lite vågat svarta. Men ikväll drog jag och Christer på oss vintermunderingen och pulsade ut i skogen för att hugga en egen. Lite olagligt kanske men mycket mysigt.

Årets ljusstake
 
 
Väldigt enkla hemmagjorda ljusstakar får tändas här hemma fyra söndagar framöver. Vanliga dricksglas från Ikea har sprayats vita och fyllts med oasis för stabilitet för ljusen. Flamsäker mossa, silverkulor och en snöflinga fick utgöra dekorationen.
 
Lite svårt att bestämma mig för bokstäver, siffror, dymo eller handskrivet... Har provat lite olika alternativ men kan inte bestämma mig för vad jag gillar bäst. Julpynt light
Inte så sugen än... Har fått i mig hur mycket inspiration som helst via bloggar och instagram, överrösts med mail från alla stora butiker och som grädde på moset har det under de senaste dygnen fallit inte mindre än 40 cm snö utanför fönstret. Men julkänslan infinner sig inte riktigt...  Så än så länge har jag lite pliktskyldigt ställt fram adventsljusstakarna, men utöver det så är glitterkulan det enda som liknar jul hemma hos Bompenfamiljen. 
 

RSS 2.0