En slät kopp

 

"I det enkla bor det vackra" - en klyscha som trots sina uttjatade ord stämmer så väl. En randig kopp med "farfar dricker kaffe på fatet"-fat till bredden fylld med kaffe. Så enkel och så vacker. 

Loppispyssel
En blåsig och regnruggig tisdag om denna passar det pefekt att plocka med sig halva kontoret och jobba hemma vid köksbordet. Ett sneglande öga har dock fler än en gång kastats mot den nyfyndade loppis-lampan som i helgen sprayades matt svart. Hög och ståtlig passade den perfekt på hyllan i vardagsrummet och jag känner med denna att inspirationen och inredningslusten så sakterliga börjat leta sig tillbaka. Förhoppningsvis blir det mer frekventa inlägg här framöver =)
 
Hoppas ni alla mår gott!

Vår ute, vår inne 
 
 
Så är i kvartalsbokslutstider blir inte många knop gjorda här hemma, tvätthögarna växer sig större och större, matintaget är knappast näringsrikt och en astmatisker skulle nog inte överleva dammråttornas anfall. Men vad gör det? Nu spirar våren, snödroppar i gräsmattan och ärtskott på köksbänken, converse på fötterna och solbrillor på nästan! Härligt!
 

RSS 2.0