Tagna på sängen


Lördagmorgon, det ringde på dörren. Danne stod i köket och såg sin mamma utanför, gick och öppnade i bara kalsongerna. Men bakom henne vällde det in folk, utanför stod hela släkten med mat, tårta, bubbel och presenter. Galet vad chockade vi blev! Eftersom vi smet undan och gifte oss hade vi aldrig förväntat oss varken uppvaktning eller presenter. 






Och vilken present! En tredagars vistelse i en svit på Spa & Resort Dalecarlia i Tällberg, med helpension och spabehandlingar. Helt fantastiskt! 
Med den ganska tuffa höst vi har haft i år hade vi faktsikt planerat att sticka iväg nån helg och bara njuta av att må bra. Men vi hade tänkt ta bilen till Stockholm och kanske lyxa till det med ett restaurangbesök, ekonomin är inte den bästa när en av oss inte jobbar. Så det här var verkligen helt perfekt!





 All kärlek till er vår fina familj! 
♥♥♥



Kommentarer
Postat av: Sanna Svedin

Fin blogg! Hur mår du idag? :) Kolla gärna in på min blogg där det pågår en veckans blogg tävling!

2012-10-06 @ 18:59:19
URL: http://gottagetdown.blogg.se
Postat av: Anna

Va härligt att bli överaskad så,det behöver man mera av.Ha det bra!

2012-10-07 @ 17:14:22
URL: http://krighanna.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Vilken fin och rolig uppvaktning.Verkligen något att se fram emot i denna mörka höst.Man behöver också tid för varann.Ha det bra sålänge.Alexandra

2012-10-08 @ 09:24:22
URL: http://www.alexoslillavrld.blogspot.com
Postat av: Emma

Mysigt med sådana överraskningar, satte nästan kaffet i halsen när jag läste rubriken först;) Det är ni väl värda, njut:) Kramar i massor, emma

2012-10-09 @ 15:04:02
URL: http://www.hemochinredning.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0