Altanen

Godkväll!
 

Här visas ett par bilder från den tillbyggda altandelen, 40 kvm har blivit 70 och den gamla delen har fått nya brädor. Ett eget före, under, och efter bygget-inlägg kommer. 
Och lite detaljbilder, blommor är ju så tacksamma att fota =)

 
 
 Idag svängde jag för första gången på länge förbi Erikshjälpen. På jakt efter ett nytt bord till Vågö-gruppen spanade jag in hela sortimentet och skulle precis besviket gå därifrån när en tjej kom och lämnade in denna skönhet. Lyckligtvis kunde jag tjata mig till att köpa det direkt, kanske till ett överpris men vad gör väl det? Här står det nu slipat och halvfärdigt målat och bara väntar på att få ta över plastbordets plats i bakgrunden.

 

 


I går högtryckstvättades både altan, staket och hela köret på både fram- och baksidan inför den stora make-overn: från smutsgrått till kritvitt! Imorgon har det utlovats sol så då blir det målning för hela slanten!
 
 
Må gott!

Ett livstecken

 
Hej på er!


Hur har ni det? Semester, brunbrända och utvilade?

Själv gör jag min sista dag imorgon och jag måste erkänna att motivationen att dra igång några större projekt än det absolut nödvändiga är svår att hitta. Men det verkar vara en vanlig åkomma den här tiden på året, det är ovanligt lugnt på både telefonen och mailen.

 
Det var riktigt länge sen jag bloggade och här hemma har det hänt mycket sen sist; huset har målats, 70 kvm altan har byggts och många nya attiraljer har införskaffats. Här ovan visas Sia-vasen om jag lyckades fynda för en ynka 50-lapp!
 
 
Må nu så gott och njut av sommaren så hörs vi förhoppningsvis snart igen!
 
 
 
 

RSS 2.0