Bästa skitungen ( "Så får man inte säga moster" )


Bloggtips

All ni som älskar förvaring måste verkligen titta in hos Jen och hennes blogg Iheart Organizing, en amerikans tjej som ägnar hela sin blogg åt förvaringslösningar och verkligen älskar Ikea. Väl värt ett besök!

Saft



Kan man göra annat än att sitta på altanen och dricka saft en dag som denna?

Presenter



Tusen tack för alla fina presenter!

Ej med på bild är bla kollegornas högsång som gladde oändligt, en himla massa telefonsamtal, sms, gratulationer på Facebook och pussar och kramar från nära och kära som gjorde min födelsedag till en underbar dag!

Plastkorgen



När jag var liten hade jag en liten vit plastkorg som jag bar runt dockorna i. För några månder sen såg jag en liknande på en blogg, dock i lite större format än den jag hade. Korgen har sedan dess legat nånstans i bakhuvudet. Tills idag när jag nästan ramlde över den här på Hemtex. Den köptes direkt och agerar nu pläd- och kuddförvaring i vardagsrummet.

Försäljningsrekord!

Vilken otrolig dag! Vi satte nytt föräljningsrekord på Strömvallen idag och jobbade verkligen nonstop i över 6 timmar. Nästan 3500 sålda biljetter på 3 timmar fördelat på 6 personer! Det ger nästan 5 biljetter / minut och person då vi bara var 4 dom två första timmarna. Nästan omöjligt...
Och vi vann igen! Och Hugosson höll nollan igen!
Fantastikt!!
Bildkälla

Midommarafton


Midsommar



Hittade dessa när jag var och handlade idag, perfekt till midsommar. Vem vill stå och fylla diskmaskinen med 10 kuvert när man kan ta fram en sopsäck och vräka ner allt? :)

Och vädret ser ju faktiskt okej ut! Hoppas verkligen att den här prognosen håller för vi SKA äta ute oavsett väder!


Kopierad

Jag är absolut ingen storbloggare eller ens i närheten av att vara någon. Men jag har ca 120 trogna läsare som gång efter annan klickar sig in hos mig. Varenda en av er gör mig otroligt glad, utom en. Du som rakt av har snott både  bild och text av mig och satt ditt eget namn under.

Du får gärna kopiera och hänvisa till mig som källa, men om du inte orkar bemöda dig med att hitta på nåt eget att blogga om, sno inte nåt rakt av och låtsas att det är ditt. Det är visar bara att du är fruktansvärt respektlös och har jävligt dålig karraktär.

Hemma hos Marcus

Marcus har en otroligt talangfull kusin som målat denna fantastiska tavla. Tyvärr syns inte så tydligt på den här bilden men den är full av roliga detaljer överallt.
Dessutom är jag INTE ALLS avundsjuk på hans högblanka Bestå-luckor. Eller den orangea fåtöljen. Eller textstolen från Ikea. Eller Forså-lampan. Bara så att ni, och du Marcus, vet det.  :D

Liten stuga

Det minsta huset som finns på Hemnet just nu är verkligen litet, endast 3 kvm! Allt som får plats är en våningssäng och en liten vägghylla, men "stugan" i Laholm har ett fantastiskt läge på stranden.
Kan bli din för endast 175 000 kr.
Bilder: Hemnet

Grattis till mig!

Idag är ingen vanlig dag, för det är Lindas födelsedag, hurra, hurra, hurra!

27 år! Om jag träffar medllivslängden så har jag nu levt ganska precis en tredjedel av mitt liv. Jag har inte hunnit bliv VD än, jag har inte rest jorden runt och jag äger inget hus.
Trots detta är jag en lycklig människa, och därför ska jag nu ägna några rader åt en massa superlativ.
Jag har världens bästa sambo och en fantastisk familj. Jag har ett hus som iofs banken äger större delen av, men som jag trots min tidigare flytt-mani trivs bra i. Jag är så lyckligt lottad att jag har tre av världens bästa jobb och tid och ork att sköta dem alla. Jag har fina vänner jag kan lita på och skratta med. Men framförallt är jag och mina närmsta friska, nu när jag är gammal och vis så har jag insett att det är den högsta önskan av dom alla.



Herr Bompen och jag har ända sen år 2000 då vi träffades öppnat både julklappar och födelsedagspresenter prick kl 00.00 då den stora dagen infinner sig. Därför ligger mina paket här och väntar på mig nu. Dags att hugga in!

Söndagsfrukost



Söndagsmys med herr Bomp, god frukost och fin läsning om GIF's vinst igår.

Tjejkväll ♥

Precis hemkommen från en otroligt trevlig afterworkkväll på Harrys. Med drinkar för halva priset, trerätters och två av mina favorittjejer är det omöjligt att inte ha en underbar kväll. Nu blir det sängen då det är helgjobb imorgon!
Sov gott!

Årskalender



Snyggaste årskalendern som hänger i hallen är från Granit, i ram utan glas från Ikea.

Bildbomb: Vardagsrum


Stockholm

Igår tog jag tåget ner till Stockholm för att möta upp mamma och Christer som spenderat helgen där. Det första jag ser när jag kliver av tåget är en herre som halar fram snoppen och ställer sig och pissar ner på tågrälsen! Det är storstan det...
Shopping stod på agendan och jag var superladdad för Drottninggatan och Barkarby. Men som vanligt när man verkligen går in för att spendera en massa pengar hittar man nästan ingenting. Jag fick dock med mig detta hem;


Trådig från Ikea


Tårtspadar från Ikea

Barnvakt och altanbygge



Pappa fick sig en liten hjälpreda idag när han kom och skulle finslipa lite på altanen. Casper var väldigt hjälpsam och både spikade och sågade, hämtade grejor och var arbetsledare. Väldigt bestämt sa han till moster att hon kunde minsann inte med det här och att det var lika bra jag lämnade dom ifred :) Gulltroll...

Det var över 30 grader varmt i skuggan på baksidan idag så stillsamma aktiviteter var att föredra. Vi passade därför på att måla en ny tavla jag kan ha i min By Casper-samling i övre hallen.


Uppmärkning



Sambon tycker det är svårt att veta han ska lägga mina nytvättade kläder. Så nu har dymon hjälp till att lösa det problemet :)

Så här gott blev det!


Hetta!


Vilken dag! 28° inne på kontoret, 31° i bilen och 34° på altanen...



Nu parkerar jag mig här tills herrn i huset kommer hem och det blir dags för middag! Ikväll blir det kall mat i form av kycklingsallad och en massa isvatten på baksidan, riktigt sommarmys!

Grillning



Massa gott har vi ätit idag, entrecôte, hemmagjord klyftpotatis, svamp, grönsaker och tzatziki.

Och så här galna ser vi allt för ofta ut när vi sitter och käkar :)


Hundkex



Lite hundkex fick följa med från promenaden med Wilma.

Nytt trollhassel och långhelg!



Långledigheten inleds med grillning hemma hos herr Friberg. Egentligen är det bara en extra ledig dag men eftersom jag var ledig igår också och smet från jobbet kl 14 idag så känns det verkligen som en långledighet. Eftersom det ska bli soligt och varmt imorgon spenderas nog lördagen i solstolarna, mumsandes på hemmagjord iste och svindyra bigarråer. Och jag får äntligen tid att läsa boken som jag slängt suktande blickar på hela veckan.

En härlig helg önskar jag er allesammans!


Lampan



Här är lampan jag fyndade på Biståndsgruppen i Valbo för ett par veckor sedan. Helt perfekt! Och för bara 30 kr, kan det bli bättre än så? Antar att den stått i ett flickrum för den var full med klistermärken på Kajsa och Mimmi, men lite aceton och en smörkniv löste det och den blev som ny!


Var det fredag idag eller?!


RSS 2.0