Dödssynd

Man får ( egentligen ) INTE shoppa skor till sig själv när man precis köpt hus... :)


Midsommarafton i bilder


Födelsedag

Nu är man definitivt på övre halvan av 20. 25 är väl egentligen också på övre halvan, men ändå lite mer på gränsen :) Men nu när det tippade över till 26 och ungdomsrabatten både hos tandläkaren och på bussen är som bortblåst, ja då är man väl vuxen på riktigt.

Eftersom jag alltid fyller så nära inpå midsommarafton har det blivit lite tradition att fira min födelsedag då vi alla ändå är samlade. Så blir det även i år, men jag har fått lite presenter i förskott :) Underbart fina Filippa K muggar av både Therese och Jocke.
Av Danne nya förlovningsringar! Inte så traditionsenligt att byta förlovningsringar kanske, men vad ska man göra om smaken ändras med åren? Våra "förförlovningsringar" i silver och våra förlovningsringar i guld kommer ändå alltid att finnas kvar i fina små lådor i en liten gömma hemma.
Dom nya ringarna är underbart fina, men gravyren på utsidan. Texten blir lika som i båda dom andra ringarna, "Daniel för alltid" i min, och "Linda för alltid" i hans. Bild kommer när dom är klara!
Bild lånad från www.alskadebarn.se

Riktig walk in closet

Jag har hittat världens underbaraste sida på internet, http://mydeco.com Här kan du bygga upp egna rum, tapetsera, lägga golv, och inreda med ett otroligt stort utbud av möbler.
Vi har i vårt nya hus ett ganska litet sovrum på nedervåningen som ska bli klädkammare. Det finns förvisso redan en klädkammare uppe, men det känns onödigt jobbigt att springa upp och ner med kläderna då tvättmaskinen är nere. Och det här rummet är ju så mycket större :)

Köksplaner

Imorgon bär det av till Uppsala för att klämma och känna på Ikeas Solär. Vi har nu ritat upp ett tiotal olika lösningar för köket, här är ( förmodligen ) den sista!
Alla stommar och luckor kommer att köpas på Ikea och vitvarorna på Onoff. 

Målarlust

I bland får jag en sån enorm kreativitetslust så det verkligen kliar i fingrarna. Oftast kommer utloppet i form av färg på canvas. Igår blev det en tavla med inspiration från en tapet jag såg på Åhlens för nåt år sen, har dock petat in några små ugglor på eget initiativ :)

Äntligen är den här!!


Lunarstorms död

Om 57 timmar stänger Lunarstorm för gott.
För 10 år sen hängde ALLA på denna sida som då var den absolut största i sitt slag, Linnsexy, Scubaman, Tigertessan, Artificialgirl, Skanke... Och så klart, Lindisgirl och Summersmile. Det var här jag och Danne satt och chattade, mailade och skrev gästboksinlägg till varandra kväll efter kväll i flera veckor innan vi till slut vågade träffa varandra i verkligheten. Det är nu 10 år och 2 dagar sedan. Utskrifter på de hundratals mailen vi skickade fram och tillbaka har vi sparade, det är mysigt att ta fram och läsa dom ibland och minnas tillbaka på hur det var.

Altanbygge 2009

När vi köpte radhuset såg framsidan hemsk ut, men vi stod ut med den vår första sommar här och renoverade den först sommaren därefter. Med enormt mycket hjälp av händiga pappa såklart :)
Så här såg altanen ut innan
Staketet var inte i toppskick heller...
En yttepytteliten gräsmatta som vi beslöt att bygga över
Hemska växter...
Borta!
Nya fina tujor och lite sten
Ny mellanvägg till grannen uppe, Danne målar för fullt!
Klart!!
'

Mini walk in closet

Även klädkammaren fick sig en rejäl genomgång och är nu redo att inspekteras av eventuella köpare imorgon!
Och TACK MAMMA för all hjälp med städningen!!

Utomhusstädning

Puh! Dom senaste dagarna har bestått av städning, städning och åter städning inför visningarna. Landet som vi ofrivilligt blev ägare till när vi köpte radhuset har vi verkligen inte lagt någon tid alls på, därav djungeln ni ser på första bilden. Nu har det iaf rensats upp och gjorts så bra vi trädgårdsmiffon kan.
Före
Efter
'

RSS 2.0