Att ta en paus

Kan man vara för stressad utan att känna det? Stresssjukdomar är inget jag nånsin varit personligt engagerad i, men den senaste veckan har jag undersökt det närmare på det enda sättet min generation kan, Google. 

Jag är i princip ständigt stressad på alla mina jobb, men älskar det! Jag skulle inte trivas på ett för långsamt arbete där jag inte pressas och tvingas prestera under deadline. Just stressen är nästan det bästa som finns, på hockeyn när kön till biljettluckan är 80 meter lång 5 minuter från nedsläpp, tycker jag det är riktigt kul.

Är det stressande att blogga, att ständigt ha något nytt att visa upp, att leva under "hon som har det så fint hemma" ? Kanske, men även här triggas och njuter jag av att kolla besöksstatistiken, läsa kommentarerna och uppmärksamheten som jag får av något jag själv skapat. Det här är min, något redigerade och väldigt ytliga, dagbok och jag tycker ändå att jag fortfarande bloggar mest för min egen skull. Men google säger att jag kanske har fel. 

Min kropp har av nån anledning sagt ifrån. Densamma är nu under diverse utredningar.
Om det är symptom på stress eller om det är en "riktig" sjukdom är än så länge oklart. Det tog ett par nätter på akuten för att jag skulle ta det på allvar, så tills de vitklädda herrarna kan bringa klarhet i det hela tar jag en paus. 
 
Sköt om er ♥

Sova "hemma" igen

Herr Bomp var i helgen i Stockhom och sprang Midnattsloppet, det krockade tyvärr med jobbet på Läkerol och European Trophy så jag kunde jag inte följa med. Och eftersom jag är världens mest mörkrädda så sov jag "hemma" igen, hemma hos mamma. Fina mamma med världens finaste sovrum. 

Jag fck ju såklart inte sova här utan i datarummet med en galen hund som sängkamrat =)

För nycklarna och annat löst skrammelFör visst är det bättre att samla skräpet i en skål än över hela hallbänken ?

Vecka 32 i bilder

 


Bloggen blir lite lidande till förmån för Instagram... Det är nästan för enkelt att uppdatera där så det blir lätt att jag bara tar fram mobilen istället för systemkameran. Men jag ska försöka skärpa till mig.

Fin söndag till er LIKES:
 

Crate & Barrel


Nu kommer jag låta som en dryg tonåring men det går faktiskt inte att bättre uttrycka hur jag känner än just;
Åååååhh!! Alltså jag blir helt sjuuuuk!
Varför
finns inte denna butik i Sverige? Varför säljs inte Marimekkos presentpapper i Sverige? Varför är jag för snål för att betala 450 spänn i frakt och avgifter för två rullar presentpapper?
Åååååååhhh....


Hur cool var inte den här? Ett fiskhotell för 252 kronor.


Jag rekomenderar er verkligen att spana in Crate & Barrel om ni inte redan varit där och vältrat er i alla supercoola prylar. 
 
 

Stendig calendar

 Som den siffer- / bokstavs- / grafiska printälskare jag är, är jag förstås galet förtjust
i Stendig calendar. Den är 122 x 91 cm och har faktiskt funnits i en halv evighet, 46 år för att vara exakt. 1966 designades den av Massimo Vignelli och samma år visades den upp på Museum of Modern Art i New York. Den ingår numera i den ständiga kollektionen och är otroligt populär i museets shop. 


 
 

Svårare är däremot att hitta en återförsäljare som gör att vi i Sverige kan få tag på en.
Jag har för mig att jag snubblat över den nån gång för ett par år sedan. Nu har jag halvt googlat ihjäl mig utan att finna den. 

Jakten fortsätter. 

Instagram
Jo, det var ju lagom beroendeframkallande det här! 
Lindasnyahus heter jag för den som vill följa mig!

Plockmat och hundbad
Så var även denna helg snart till ända. Mysfredag hemma hos mamma med massor av god plockmat och myslördag i stugan med entrecote och hundbadande. 

En enda ledig dag återstår nu och lite orolig är jag över sovrutinerna. Dom ruckas en hel del under semestern och vi går sällan och lägger oss före 02.00. Även om jag även i normala fall är den som ramlar in sist på jobbet varje morgon så duger det inte med 6 timmars sömn. Nu är det skärpning, ikväll ska jag i säng 00.00 och inte en minut efter det! 


 

Gårdagens fynd

  Gårdagens loppisrunda med Eva resulterade i denna härliga dame jeanne! Lycklig sitter jag nu och beundrar denna vackra skapelse som jag varit på jakt efter såå länge. Hade jag haft två hade jag kanske försökt mig på att skapa ett slutet kretslopp som jag hörde att en bekant gjort. Men det får vänta tills jag snubblar över nästa. 


Semestern börjar nu lida mot sitt slut, Herr Bomp har redan avverkat sin första vecka på jobbet. På tisdag återgår jag till kontoret och mina invanda rutiner igen och jag längtar faktiskt lite. Den mysigaste stunden på hela dagen är helt klart den första koppen kaffe vid skrivbordet, surret av datorn som går igång och högarna med post som ska öppnas. 
Snart drar även hockeyn igång och fotbollen är bara halvvägs genom säsongen, ännu en hektiskt och fantastisk höst är snart här!


 
 

RSS 2.0