Färgglatt i vårt hus

Tack vare makens härliga farmor får vi in lite färg i vårt svartvita hus!


En väldigt välkommen långhelg har äntligen kommit, perfekt med lite ledighet innan kvartalsbokslutet påbörjas. Imorse vaknade vi redan före nio, det är bra mycket tidigare än vanligt hemma hos oss kan jag säga. Vi har hunnit njuta av många koppar kaffe i solstolarna på baksidan, nån folköl har också slunkit ner faktiskt =) Men man måste verkligen sitta blick stilla i solen för att det ska vara skönt ute, minsta rörelse och man känner av den iskalla luften. 


 
 
Hoppas ni alla får vara lediga över påskhelgen, att solen skiner på er och att ni får det riktigt härligt!

 
Glad Påsk!
 

Grönt, svart och vittKanske är det vårens antågande som gör att man vill plocka in lite mer grönt hemma, för att liksom hjälpa naturen på traven lite. Det är så härligt att vakna och se solen stråla utanför fönstret, många koppas kaffe har idag avnjutits i värmen på en ännu snötäckt altan. Med ljuset kommer också energin och fotografilusten tillbaka igen, bjuder därför här på några av dagens alster. 


 
 
Ta hand om er och varandra!
 
 

Lördag och nytt blomster


Hej härliga lördag!

Ledig helg, bland de härligaste orden som finns, speciellt efter en bokslutsvecka fylld av krångel.

 
 
Lördagen har hittills fyllts av otaliga vändor till kaffemaskinen, en tur till Plantagen för inhandling av lite grönt och förberedelser inför middagen.


 Resultatet av besöket på Plantagen blev lite ätbart till köket, lite kvistar och ett olivträd till vardagsrummet. Därmed antar jag ( återigen ) utmaningen om att få behålla mina blommor levande i mer än två veckor. Wish me luck!

 
 
Hoppas ni alla har en härlig lördag!

RSS 2.0