Nyårsdukning 2014

Kanske inte högaktuellt men har man inte bloggat på nästan två år så finns det ju en hel hög med bilder i arkivet som bara väntar på att publiceras. Därav blir det nyårsdukning idag. 

Tack vare graviditeten spenderade vi en stillsam och nykter nyårsafton hemma. En trerätters avnjöts tillsammans med Pommac på tu man hand i vårt eget kök. En liten oxfilépizza med mozzarella på smördeg till förrätt, oxfilé med pommes duchesse och murkelsås till varmrätt och en enkel marängsviss till efterrätt. Galet gott. Dukningen, som ju är det roligaste med att äta lite finare middagar, bestod denna gång av granris, silvriga ljusslingor, kottar och pappersgranar. 

 

 Nu väntar här en promenad för inskrivning på BVC. Spännande med bebisvägning!


Må gott!
 

En ny familjemedlem

 
 
Låt mig presentera Alva Ingrid Therése Westerlund, en underbar liten skönhet som kom till världen en hel månad för tidigt den 7 april 2015. Så liten men så otroligt fin. Vi njuter i den kända bebisbubblan några dagar till innan maken återgår till jobbet och vardagen. Jag glädjs åt att få följa den här tjejen vareviga dag under hela det här året. Kanske kan hon och mammaledigheten skaka liv i bloggen igen, vem vet...?  
 

RSS 2.0