En tripp




 
Herr Bomp och jag tog en tur till de stora köpcentren söderut och kom hem med lite smått och gott, bland annat en vit variant av Kulla-lampan vi redan har i svart. Även om vi har Ikea bara en mil bort så är det Sveriges minsta så för ett Ikea-freak som mig är det roligt att botanisera runt i de större varuhusen.

Nu väntar en utflykt med mamma till den årliga Ockelbo-marknaden, dom obligatoriska strumporna och kryddorna ska inhandlas =)
 

Hoppas alla ni fina får en härlig fredag!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Kullalampan är så snygg! Har du gjort de fina tavlorna själv? Jag gillar hörnan du visar massor ;-) När åker söderut tycker jag alltid det är trevligt att stanna till på ert lilla IKEA och Valbo köpcentrum (visst heter det så?) Trevlig helg önskar jag er också! KRAM Anna

Svar: Visst är den! Har suktat efter den vita ändå sen vi köpte den svarta för typ 3 år sen... :)Ja, jag har gjort dom själv, tack!
Precis, "Köpis" heter det i folkmun här i Gävle :)

Må så gott Anna! Kram!
Linda

2012-06-29 @ 14:30:47
URL: http://tomteboanna.blogg.se
Postat av: Emma

Dom är ju så snygga, förstår att det är roligt att besöka ett lite större ikea, fast det kan ju bli desto dyrare;) Dina tavlor är ju jättesnygga! Ha en skön lördag, kramar

2012-06-30 @ 16:20:31
URL: http://www.hemochinredning.blogspot.com
Postat av: Louise

Så himla fina tavlor :)
Lampan är oxå fin

2012-07-01 @ 01:10:28
URL: http://www.stylinghouse.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0