Äh, vi kör igen!

Inte var väl livet lika roligt utan bloggen?! Mitt hjärta fylldes verkligen med så otroligt mycket värme när jag läste era fina kommentarer i mitt förra inlägg. Jag har träffat så många "vänner" och likasinnade i det här forumet så det är väldigt svårt att ge upp. Därför kör vi igen, eventuellt med lite mindre intensitet än förr, hellre kvalitet än kvantitet. Jag vill kunna stå för alla mina inlägg därför kommer det inte bli lika mycket skräp som innan. Det känns härligt att vara tillbaka, även om jag bara var borta i 6 dagar... =)

Väggen i matrummet har fått lite tavelramar, utan innehåll. Ramarna kommer från loppis och är sen målade med skoltavelfärg för en riktigt matt, kolsvart yta.

Nu är det bara en vecka kvar till det är dags att börja julpynta, aldrig är det så mycket färg i Bompenfamiljens hus som under dom 4 veckorna det röda intar vårt hem. Herr Bomp insisterar på dubbelt så mycket pynt som förra året, men vi lär bli två om den saken... Granens vara eller icke vara är också ett hett diskussionsämne. Jag har lite förslag på roliga alternativ till den traditionella julgranen men alla dissas innan meningen ens är färdigproducerad ur min mun. Tiden får utvisa hus det blir... =)

Hoppas ni alla har en fin söndag, nu ska jag kika in hos alla er och vad ni haft för er den här veckan!!

Kommentarer
Postat av: Anna

Underbart att du är tillbaka! :-) Blogga när du känner för det helt enkelt! Riktigt läckra ramar du satt upp. Jag sneglar också lite extra på dina fina ljusstakar, då jag är helt hooked up på silvermetallic och krom just nu. De två som är typ timglasformade, var kommer de från?



Tack för din fina kommentar på mitt senaste inlägg! Det värmer att läsa. Jag ser fram emot att få se hur julpyntsdiskussionen slutar ;-) KRAM Anna

2011-11-20 @ 15:23:36
URL: http://tomteboanna.blogg.se/
Postat av: Hanna - whiterainbow

Yes yes yes, jag vart lite orolig där när du kasta in handduken i period vilan, men du är åter!!:) känner som dig, man har träffat så många vänner via detta forum.



Vad snygga ramarna är, vill också hitta dina loppis ramar som jag kan måla men gör de aldrig:(



Kram

2011-11-20 @ 20:24:08
URL: http://Whiterainbow.se
Postat av: Louise

Välkommen tillbaka. Tycker väldigt mycket om din blogg, så jag är glad att du hittat tillbaka ;)



Stilrent & snyggt!



Kram på dig

2011-11-20 @ 20:24:21
URL: http://stylinhouse.blogg.se/
Postat av: Bompen

Nu är det som vanligt igen när du sitter bredvid mig i soffan om kvällarna och bloggar =) Du är bäst gumman! Tack för att du gör så fint här hemma.



ps. det kommer att komma upp en julgran i år. En stor i plast. =)

2011-11-20 @ 23:08:59
Postat av: Tredessa

Kul att du hittade tillbaka!

Jag bara älskar din blogg! :)

2011-11-21 @ 10:30:11
URL: http://tredessa.blogspot.com
Postat av: Yenny

Åh vad kul! Har tittat in här fast du haft "uppehåll". Det bästa är väl att du skriver när du har tid och lust, utan en "måsten", så blir det några dagars uppehåll är det ju bättre än att "bara skriva nåt". Vad fint med ramar sådär, söker inspiration till kommande tavelvägg och det där var superfint och älskar tavelväggen i erat vardagsrum!(Vill du titta in på min enkla blogg för att få ett ansikte så skriv ett mail så skickar jag anv och lösen.) Kram

2011-11-21 @ 11:31:54
URL: http://yennyahlin.blogg.se/
Postat av: Åsa

Bra att du är tillbaka vännen!

2011-11-21 @ 12:25:01
URL: http://artificialgirl.blogg.se/
Postat av: Annica

Välkommen tillbaka och vad fina ramar du har hittat =)

2011-11-21 @ 13:25:58
URL: http://annista.blogg.se/
Postat av: linda

åhh va härligt att du är tillbaka=)

2011-11-21 @ 14:34:09
URL: http://lalinda84.blogg.se/
Postat av: Emma

Jihooooo, har saknat dej massvis och om jag blev glad nu när jag kikade in här:D Ursnyggt med ramarna, i like! Det där med julen är ju lite delat, vi har inte exakt samma åsikter här hemma heller men grantraditionen kan inte rubbas för den hugger jag själv även om jag ibland är grymt sugen på nått mer otraditionell gran:) Ha det gott, kramar

2011-11-21 @ 18:11:24
URL: http://www.hemochinredning.blogspot.com
Postat av: Hanna

Tack snälla du! Kul att du också gillar det. Vi har länge längtat efter ett nytt badrum och snart är det verklighet. Kul att se dig här igen o du, det blev riktigt fint med ramarna o va snyggt med alla ljusstakarna! Kram

2011-11-22 @ 09:42:28
URL: http://inredamedmera.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0