Största glasburkenEn redig burk för en ynka tjuga. Gud vad tjatig jag är, men visst är det fantastiskt med second hand?! Tjugo spänn, istället för 180 på en "vanlig" affär. Och inte gör det mig något att den har prytt någon annans kök tidigare, fyllts med hembakta pepparkakor och gottat sig i sockersugna barns lystna blickar. Sen att den i verkligheten kan ha fyllts med en äldre herres spottloskor väljer jag att ignorera...

Kommentarer
Postat av: Emma

Hahah ja de där med spottloskorna läste jag inte;) Visst är det underbart att fynda, i like! Ha det bra, kram emma

2011-12-08 @ 22:08:59
URL: http://www.hemochinredning.blogspot.com
Postat av: Yenny

Åh, vilket bra tips! Hittade ett par fina retro glasburkar och visste inte vad jag skulle lägga i dom...tepåsar kändes inte så kul, så nu måste jag köpa pepparkakor ( och vad det varit i tidigare vet man inte...hoppas inte på spottloskor! men jag har diskat dom noga!) :)) kram!!

2011-12-09 @ 14:26:58
Postat av: nina

Vill börja med att säga att jag älskar din blogg.

Jag börjar fundera om det är bara för mig eller om det är andra som stör sig av att så fort man går in på din blogg, tar det ett par sekunder så kommer det upp en ruta som säger att det är någon " scrip" som gör att sidan går sakta om man vill stänga den? Problemet är att stänger man den inte så går inte sidan att scrolla ner.

Vad kan detta betyda? Är så bara på din sida ingen annan.

Trevlig helg mvh nina

2011-12-09 @ 17:14:21
URL: http://smyckaditthem.blogspot.com
Postat av: Louise

Det är perfekt, fynd tycker vi om ;)

Trevlig helg

Kram

2011-12-09 @ 19:43:11
URL: http://stylinghouse.blogg.se/
Postat av: Linda - Lindas Nya Hus

Hej Nina!

Vad roligt att du gillar min blogg!!

Jag antar att du använder Explorer? Jag bloggar med och använder alltid Safari eller Firefox hemma. Men även jag har upptäckt det där "scriptet" när jag kollat bloggen på jobbet. Jag har ingen aning om hur man får bort det så mitt enda tips är att använda en annan webläsare. Jag ska kolla med mina expertvänner om det är något jag kan ta bort!

2011-12-09 @ 20:17:49
URL: http://lindasnyahus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0