Födelsedag

Nu är man definitivt på övre halvan av 20. 25 är väl egentligen också på övre halvan, men ändå lite mer på gränsen :) Men nu när det tippade över till 26 och ungdomsrabatten både hos tandläkaren och på bussen är som bortblåst, ja då är man väl vuxen på riktigt.

Eftersom jag alltid fyller så nära inpå midsommarafton har det blivit lite tradition att fira min födelsedag då vi alla ändå är samlade. Så blir det även i år, men jag har fått lite presenter i förskott :) Underbart fina Filippa K muggar av både Therese och Jocke.
Av Danne nya förlovningsringar! Inte så traditionsenligt att byta förlovningsringar kanske, men vad ska man göra om smaken ändras med åren? Våra "förförlovningsringar" i silver och våra förlovningsringar i guld kommer ändå alltid att finnas kvar i fina små lådor i en liten gömma hemma.
Dom nya ringarna är underbart fina, men gravyren på utsidan. Texten blir lika som i båda dom andra ringarna, "Daniel för alltid" i min, och "Linda för alltid" i hans. Bild kommer när dom är klara!
Bild lånad från www.alskadebarn.se

Kommentarer
Postat av: Louise

fina ringar, klart man ska få byta. som sagt så kan ju smaken ändras :)

2010-06-23 @ 16:48:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0