Update

Här kommer en uppdatering över de senaste dagarnas framsteg, och bakslag...
Vi har lyckats få en mindre översvämning i köket, därför står nu en avfuktare och torkar upp dom nyss uppsatta gipsskivorna på väggen. Vi hoppas innerligt att dom klarar sig och inte hann suga upp så mycket vatten!
Köket har även haft besök av en elektriker som stoppat undan några onödiga och tagit fram några nya eluttag. Så inga fler sladdar hängandes i taket!
Trappräcket är nästan färdigt, det ska spacklas en gång till, väggen ska målas vit och själva handtaget uppepå ska bli svart. Trappstegen ska målas vita, men det blir en senare historia...
Golvet är nästan färdiglagt i vårt sovrum!
Och halvväg i hallen uppe
Dörrhålen har fått en "karm"...
... och målats vita
Så här fint är det när Bompenfamiljen renoverar! Första veckan hade vi en grym ordning och städare varje kväll innan vi gick hem. Det har vi slutat med... :)
Imorgon väntar först och främst städning av röran på bilden ovan, ett par turer till Återvinningen, uppsättning av lite återställningstapet och så mycket golvläggning vi bara hinner!
På lördag drar vi till Stockholm för att få kika på det nyfödda lilla miraklet och medan Danne och hans föräldrar springer Midnattsloppet ska jag handla en massa roliga saker till huset i storstans enorma utbud! Det ska bli skönt med lite semester ifrån renoveringen och de ofantliga högarna som aldrig minskar på jobbet... Hoppas ni alla får en fin helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0