Tre dagars arbete i bilder

Vi har jobbat på bra i tre dagar och det har inte hunnits med något bloggande. Pappa har varit en riktig hjälte och hjälpt oss med en massa krångligheter vi ständigt stöter på.
Bänkskivorna vi ska ha måste måttbeställas då dom är både längre och djupare än standard vilket innebär en leveranstid på 4-6 veckor. Eftersom vi utan bänkskivor varken kan koppla in häll eller kran och ho köpte vi Ikeas billiga vita skivor och slängde på provisoriskt så vi kan laga lite mat under de kommande veckorna.
Vi är lite smått stressade nu då jag imorgon jobbar 8.30 - 22 och Danne 9.45 - 20.30 så vi har fredag och lördag på oss att flytta! Söndag kl 14 ska det vara tomt för flyttstädarna. Vi har kört några vändor varje kväll, fyllt båda bilarna och baxat in allt i garaget. Det ska nog gå bra, vi har inget annat val än att hinna :)

Kaoset i sin helhet
Ugnen är på plats!
Fläkten är äntligen inköpt, en Siemens blev det till slut.
Diskmaskinen på plats!
Den korta skåpväggen är förankrad och har fått några lådor!
Resten av lådorna som ska monteras... :)
Början till en tv-bänk har skruvats ihop!
Malmen är klar, tack Tobbe för hjälpen!
Tv-bänkar till sovrummet klara!
Grymmaste pappa har snedkapat alla lister så det ser riktigt proffsigt ut!
En liten dammsugare följde visst också med hem :)

Imorgon smygstartar vi säsongen på Läkerol med en träningsmatch mot favoritmotståndarna AIK! Förra året hade vi kaos då det kom mycket mer folk än väntat, jag hoppas på en liknande kväll imorrn med långa köer och mycket pengar att räkna!
VS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0