En renoveringsfri dag

Idag tog vi ledigt från renoveringen och packade in oss i bilen tillsammans med varsin Statoil-kaffe, rattade söderut och tog sikte på Uppsala och Barkarby. Uppsala gav inte så mycket, vi tänkt plocka upp en fläkt till köket men tyvärr fanns det bara uppackade ( = tillbakalämnade? ) ex så vi letar vidare på den fronten.
Istället for vi vidare till Barkarby, trodde vi... Danne har lyckats mickla bort GPS'en i iPhonen, men det är väl inga problem tänkte vi, vi har ju åkt till Barkarby hur många gånger som helst. E18 går fortast, 255'an leder väl oss till E18? Vi provar. Åkrar, åkrar, en gammal Gulf-mack, mer åkrar... Till slut kom vi ut på E4:an igen, efter en omväg på X antal mil. Nåja, på rätt väg igen i alla fall. Jag tar då ändå upp iPhonen och skriver in Barkarby i Googles enkla vägbeskrivning. "Sväng av vid Rinkeby" säger den och visar en avfart lååångt fram. Okej, vi kör förbi alla avfarter och befinner oss plötsligt på E4:an söderut. Olso, Helsingborg? Hur gick det här till?? In i Solna, virrade runt och hamnade på Kungsholmen. Jaha? Letade oss till slut fram till Centralen och därifrån upp på E4:an norr igen. Sen gick det faktiskt vägen. Men faan att vi åker utan att kolla EXAKT var vi ska svänga av igen!
Vi hittade iaf oss in till Chilli där jag hittade dom PERFEKTA mysstävlarna! Danne tycker dom är asfula, jag tycker dom är så där perfekt ful-snygga!
Där inhandlades även en cool lampa
Det vi egentligen åkte ner för, en inbyggnadsugn!
Häromdagen var vi förresten förbi Onoff och beställde kyl och frys
Och en diskmaskin

Kommentarer
Postat av: victoria

Måste bara säga att ert projekt verkar mycket spännande! :)Kanske en konstig fråga, men hur bor din hamster? :D Jag såg på styleroom att du har en hamster och eftersom att jag själv tyckr om inredning och älskar djur så tycker jag själv att det är ganska kul att inreda även hos hamstrarna mina. ^^

2010-08-08 @ 17:57:22
URL: http://pongobunny.blogspot.com
Postat av: Linda

Hej Victoria!Han bor tyvärr inte så häftigt :) En ganska stor bur, 80x40 cm med två våningar, men varken färgkoordinerad eller speciellt coolt inrett. Det finns ju inte så mycket roliga saker! Förutom de vanliga saker som hjul och sånt så har han en hängmatta, ett tält och en liten mysig rund fluffsäng. Vi har många gånger sagt att vi skulle vilja göra han hem lite speciellt, men tyvärr aldrig kommit till skott. Det är tänkt att han ska stå lite mer synligt nu när vi flyttar så kanske är det dags nu! =)

2010-08-08 @ 21:33:47
URL: http://lindasnyahus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0