Paus

På senare tid har jag kunnat sitta i timtal och försöka luska ut något nytt att skriva om, men jag har helt tappat min blogginspiration... Och det går verkeligen inte att tvinga fram inspirationen, finns den inte så finns den inte.
I kväll har jag dammsugit och rensat kökslådorna och var på väg att blogga om mina risburkar. Men precis när jag laddat upp bilden kände jag att "Nääe! Det här ett riktigt krisinlägg, vem är egentligen intresserad av att se dina burkar med ris??!"

Jag vill inte tvinga fram inlägg, eller lägga ut något bara för att "nu är det två dar sen jag bloggade, paniiiik". En paus vore kanske på sin plats...? Kanske kommer inspirationen tillbaka till jul när det är dags att svepa in hemmet i julskruden. Vi får se. Jag kommer iaf sakna er och era fantastiska kommentarer som gör det här så himla roligt!

Tusen och åter tusen kramar till alla er som gång efter annan klickar sig in här, jag hoppas vi ses snart igen! Man vet ju aldrig hur jag är, bara av att säga det högt kanske gör att det släpper =)

Lev väl och ta hand om varandra!


Kommentarer
Postat av: Anna

Du har så rätt så. Att tvinga fram ett inlägg är inget kul, bloggandet ska ju vara lustfyllt. Hoppas att din inspiration snart infinner sig igen! Må så gott så länge du med! STOR KRAM

2011-11-14 @ 21:04:43
URL: http://tomteboanna.blogg.se/
Postat av: Emma

Du har verkligen rätt, man ska aldrig tvinga fram något. Kan också känna att jag får lite smått panik om det gått för lång tid mellan inläggen! Hoppas du hittar din inspiration snart igen för du ska veta hur mycket du inspirerar mej, måste kika in här minst en gång om dan och det kommer jag fortsätta med för en dag kanske du är tebax;) Ta hand om dej nu och njut av allt som går att njuta av, kramar

2011-11-14 @ 22:39:58
URL: http://www.hemochinredning.blogspot.com
Postat av: Annica

Ibland kan det vara skönt att ta en paus från bloggen och få tänka på något annat. Så småningom kommer nog blogglusten säkert tillbaka och då är jag här och kikar igen =) kram

2011-11-15 @ 00:54:06
URL: http://annista.blogg.se/
Postat av: Yenny

Vet hur det känns och tycker absolut du tar en välbehövlig paus, så tror jag säkert lust och inspirationen kommer tillbaka! :))) God Jul om du inte skriver något före dess?? Kram!

2011-11-15 @ 09:02:51
URL: http://yennyahlin.blogg.se/
Postat av: Hanna - Whiterainbow

Helt rätt man ska inte tvinga fram någonting som inte finns! KOMMER SAKNA DIG och dina inlägg. Hoppas du snart är åter när julskruden ska på i hemmet :)



Kram

2011-11-15 @ 11:34:28
URL: http://whiterainbow.se
Postat av: Hanna

Helt rätt, ibland behöver man en paus för att hitta ny inspiration. Jag kommer dock sakna dina inspirerande inlägg så jag håller tummarna för att du bara behövde säga det högt. Om inte så får du ha det så bra tills vi ses nästa gång! Kram!

2011-11-15 @ 11:45:09
URL: http://inredamedmera.blogg.se/
Postat av: jenny (janethepain.se)

Jag vet precis hur det känns.. Säg till när du är tillbaka:)

2011-11-16 @ 08:02:17
URL: http://www.janethepain.se
Postat av: Linda O

Åh va trist.. Du har verkligen inspirerat mig!! Och nu när vi renoverar behöver jag ju dig!!



Men givetvis förstår jag dig!!

Vi är nog en hel hög som hoppas du snart hittar inspirationen och kommer tillbaks =)



2011-11-16 @ 15:08:30
URL: http://livetienlitenstad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0